Hvem er vi? Skb

Klinikken er opstartet i marts 2021 og indgår i tæt samarbejde med klinikken i Vejle.

Vi tilbyder udredning og behandling af psykiatriske lidelser for voksne (over 18 år). Målet med udredning er at vurdere, om der er grundlag for at stille en diagnose, og om der i den forbindelse kan anbefales en behandling. Vi tilbyder behandling med medicin og psykoedukation (viden om sygdom/lidelse). I nogle tilfælde tilbydes forløb med psykoterapi.

 

Ellen Fischer, speciallæge i psykiatri

Uddannet som læge januar 2009. Blev speciallæge i psykiatri 21/2 2021. Har været ansat i afdelinger og ambulatorier, hvor jeg har arbejdet med alle områder indenfor psykiatrien. Jeg har forsket i depression og genetik i to år fra 2016-2018. I den forbindelse har jeg publiceret to artikler.

 

Katrine Drengsgaard Vistrup, sygeplejerske

Uddannet som sygeplejerske i 2008. 10 års erfaring fra psykiatrisk ambulatorium med fokus på udredning, miljøterapi, social færdighedstræning samt kognitiv terapi. Varetager psykoedukative forløb i klinikken og er certificeret NADA udøver.

 

Pernille Pedersen, sygeplejerske 

Uddannet sygeplejerske i 2006.
Specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske i 2009. Har erfaring fra sengeafsnit, ambulatorie samt Akut Psykiatrisk Modtagelse. Erfaring i behandling af alle områder indenfor psykiatrien. Varetager psykoedukative forløb i klinikken og er certificeret NADA udøver.

 

Birgitte Nederland, lægesekretær

Uddannet som lægesekretær i 2004 på Hjørring Sygehus.
Klinisk erfaring fra primært Retsmedicinsk Institut i Århus og lægepraksis.
Varetager bl.a. administrative opgaver og bookinger i klinikken.