Hvem er vi?

Klinikken er opstartet i januar 2019 og indgår i tæt samarbejde med klinikken i Skanderborg.

Vi tilbyder udredning og behandling af psykiatriske lidelser for voksne (over 18 år). Målet med udredning er at vurdere, om der er grundlag for at stille en diagnose, og om der i den forbindelse kan anbefales en behandling. Vi tilbyder behandling med medicin og psykoedukation(viden om sygdom/lidelse). I nogle tilfælde tilbydes forløb med psykoterapi eller forløb i gruppe.

 

Claus Fischer, speciallæge i psykiatri

Uddannet som læge januar 2009. Blev speciallæge i psykiatri 1. maj 2016. Har været ansat i afdelinger og ambulatorier, hvor jeg har arbejdet med alle områder indenfor psykiatrien. Jeg har desuden været ansat som ledende overlæge i Regionspsykiatrien Vest. I en årrække været ansat som ekstern klinisk lektor ved Aarhus Universitet, hvor jeg underviste medicinstuderende i psykiatri.

 

Lone Roding Sørensen, sygeplejerske

Uddannet som sygeplejerske i 1998. Erfaring fra arbejde på psykiatrisk sengeafdeling, behandlings-bosted for spiseforstyrrelser og som sundhedskonsulent i mental sundhed. Varetager psykoedukation i klinikken m.h.p. at øge patientens sygdomsforståelse, mestring af sygdom, samt til forebyggelse af tilbagefald.

 

Malou Schjødt Jensen, sygeplejerske

Uddannet som sygeplejerske i 2003 og har gennemført psykiatrisk specialuddannelse i 2009.
Uddannet psykoterapeut i 2018.
16-års erfaring i psykiatri, både fra psykiatrisk sengeafdeling og fra ambulant psykiatri.
Varetager psykoedukation og psykoterapi i klinikken.

 

Malene Bøegh, lægesekretær

Uddannet som lægesekretær i 2005 på Vejle Sygehus.
Klinisk erfaring fra primært lægepraksis og psykiatri.
Varetager bl.a. administrative opgaver og bookinger i klinikken.

 

Pernille Pedersen, sygeplejerske (på barsel)

Uddannet sygeplejerske i 2006.
Specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske i 2009. Har erfaring fra sengeafsnit, ambulatorie samt Akut Psykiatrisk Modtagelse. Erfaring i behandling af alle områder indenfor psykiatrien. Varetager psykoedukative forløb i klinikken samt certificeret NADA udøver.